www.lanjelin.se

Hur var de nu?!

Posted on 31st december 2011 by admin in Kul Grejjor,Vardagliga ting

Idag en väl vald tanke från Arne Anka ;-)

Posted on 5th mars 2011 by admin in Kul Grejjor,Tänkvärt

Änglagård III

Posted on 26th december 2010 by admin in Kul Grejjor

Riktigt bra, mycket sevärd film, precis som de andra 2 änglagårdsfilm!! 

Den som klippt ihop den här filmen har gjort fantastiskt jobb. Första gången jag lagt märke till/tänkt på hur en film är ihop klippt! Framför allt hur den var sammanflätad med de tidigare filmerna på en positivt sätt i detta fall. De har verkligen fått ihop hela historien på ett bra sätt. Många skratt blev det!

Tack Susanne för en trevlig kväll!!

Stämmer fint!

Posted on 30th november 2010 by admin in Kul Grejjor

Det finns tre sätt att få saker gjorda:
göra det själv, anlita någon
eller förbjuda sina barn att göra det

-Monta Crane -

Keramikkurs på hemmet ;-)

Posted on 27th oktober 2010 by admin in Kul Grejjor

Ett kul spel… ja varför inte ett ”kulspel”

Posted on 20th september 2010 by admin in Kul Grejjor

Ett Gott Skratt

Posted on 17th september 2010 by admin in Kul Grejjor

Om man köpte Ericsson aktier för 100 000 kronor för 3 år sedan så är de värda kring 4 600 kronor i dag.
Om man istället köpte Telecom för 100 000 kronor så har man idag kvar 791 kronor.
Om man för 3 år sedan gick på bolaget och köpte starköl för 100 000 kronor, drack ur dem, hade ……trevligt, och idag går och pantar tomflaskorna så får man 6 741 kronor. Det är därför grabbarna på parkbänken kallas för A-laget!

Visst är det självklart…

Posted on 6th augusti 2009 by admin in Kul Grejjor

…eller inte!
Hmm ja hur många ben har Elefanten på bilden?
Några förslag….

bild3

Träffade Maria och Maltida!

Posted on 16th maj 2009 by admin in Kul Grejjor

img_5810_300

Idag har jag och Inez träffat en gammal god vän till mig, Maria! Jag har ingen aning hur det gick till men på något sätt tappade vi kontakten för ca 10-11 år sen. Har letat då och då om jag kan hitta henne men inte lyckats.

Men sen hittade ja en person med hennes namn i Sthlm… Hon har dock både dubbelnamn i förnamn och efternamn så misstänkte att de inte kunde vara någon annan än henne… MEN STOCKHOLM… neeee stämde inte alls över ens med henne. Hon som aaaaaaaaaaaaldrig skulle kunna tänka sig flytta dit *asg*. Men som sagt i bland så svänger livet fort.

Var pågång och skicka en snigelbrev till henne då ja iaf hittat adress för att se om jag fick något svar eller ej. I samma veva hittade jag en webbsida som ja ej kommer ihåg vad den heter. De är i alla fall från den sidan alla utskick på klassträffas sker. Hittade henne där inne och lade till henne som kompis och skrev ett meddelande. Meddelande som hon inte kunde läsa märkte ja i efterhand, man är tvungen och vara guldmedlem för att kunna det. Men hon blev guldmedlem för att kunna läsa det och sen ringde hon mig en dag!

img_5720_300

Så nu i helgen har vi träffats, vilket var skitkul! Hon hade oxå fått barn och de visar sig att det skiljer bara 2,5 månad mellan Matilda och Inez. Träffade oxå Marias pappa som inte var igår jag såg honom! Han har fått stått ut med en del genom åren då jag sov hos dem och sov inte jag där så sov hon hemma hos oss…

img_5821_300

Vi har pratat skit och druckit kaffe sen var vi ute en del med Matilda och Inez i lekparken på gården där Marias pappa bor. Så det bakades kakor, gungades och åkte rutchkana.

 img_5783_300

Som sagt var väldigt kul att ses! Så nu får man skaffa Pass så man blir insläppt i 08, så kan vi åka och hälsa på dem*skrattar*. Inte nog att de bor i 08 de bor ju på en ö oxå *s*.

Dömma? Kolla själva på detta!!

Posted on 15th april 2009 by admin in Kul Grejjor

Detta måste ni bara kolla!! Ibland kan skenet berdra…

British Idol singer
Susan Boyle, an unemployed, “never been kissed” 47-year-old who lives with her cat is the talk of Britain and a YouTube sensation. Watch and you’ll see why.