www.lanjelin.se

Sunbyholms tripp

Posted on 23rd augusti 2009 by admin in Utflykter,Vardagliga ting

img_8033

Badgästerna byts ut när hösten kommer…

img_8040

Inez överlycklig då hon kan sitta vid vattnet själv (utan att bli hållen) och kasta sten.

img_8056

Hundarna njuter när de kan springa lösa och känna lite på vattnet, blöta magen lite kanske…

img_8055

Lessi och Chippen är badkrukor så de ville inte bada ngt!

img_8063

Nästa anhalt för Inez och kasta sten i vattnet, nedanför denna backe finns de ytterligare en strand ute på udden där hon kanstade lite sten innan regnet kom…

img_8066

Bild tagen 5 minuter innan ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS-regnet kom! Då blev det brottom till bilen…
Inez däremot satt i vagnen med regnskydd och skrattade hela vägen tillbaka till bilen. Mamma, pappa och hundar vi blev totalt genomvåta innan vi kom tillbaka till bilen igen.

Fin lummig park

Posted on 1st augusti 2009 by admin in Utflykter

img_7385_350

I kväll så åkte jag och mamma till en park här i stan. Jag har funderat på exakt vart den skulle ligga, i många år. Hört många prata om den men aldrig fått reda på vart exakt den låg. Men efter att mor vart uppmärksam och hållt ögonen öppna så hittade vi den till sist.

Den var mysig och lummig, trevlig att gå i, perfekt att ha hundarna med sig. Man kunde välja att gå korta sträckor och längre ”lovar” runt parken.

Nu när man ÄNTLIGEN kan börja leva mer normalt med vaden så gick vi en liten bit men tog fel väg någonstans i skogen så vi kom aldrig runt parken utan fick vända och samma väg tillbaka. Men de gjorde ej mycket, var så fin natur.

Det ända tråkiga plågan är ju mygg, man var tvungen att ha jacka på sig trots den sköna, varma och soliga sommarkvällen. Man var lagom fuktig när vi kom ut ur skogen och man tog av sig jackorna.

img_7326_350