www.lanjelin.se

Läkarbesök – Skitkul!

Posted on 18th januari 2008 by admin in Inez

untitled

Vi var upp till MSE på läkarbesök och det var ju skitkul! Farbror doktorn hade massor med pinuckler som var jättespännande. Ville ju ha ALLT!

När vi kom dit så var det jättmysig tant i receptionen som jag pratade med och smilade åt. Hon sprang fram och tillbaka förbi oss i väntrummet och pratade med mig varje gång och jag blev lika lycklig hela tiden.

Sen kom doktorn som var jättemysig, han hade dessutom pännande skor som jag ville bita i hela tiden när mamma släppte ner mig på golvet i undersökningsrummet. När han undersökte mig låg jag och suckade hela tiden och lite småprat. Doktorn hade en jätteschysst pinuckel han satt på min mage och bröstkorg, den ville jag verkligen ha!! En lika dan som mammas doktor Magnus hade här på TVC när vi var där en gång, de är ju så spännade. Mamma säger att de heter stetoskop men för mig är det en pinuckel.

När vi kom från doktorn ville han att jag skulle lämna ett blodprov och det var ju lika kul det. Det tog ju en stund då tanten klämde ut blod ur fingret för att fylla ett litet rör men det behöver man ju inte bry sig om. Mycket roligare att prata med sköterskan och försök få tag på alla grunkor som stog omkring i rummet. Jättspännande vagn där tanten hade alla pinuckler i.

Sist och minst så satt hon på värsta lappen på fingret hehehe och den skulle bort på direkten! Skitkul med plåster, jag fick ett bokmärke av tanten och det åta jag upp innan vi hunnit till hissen och när vi kom till bilen så hade jag lyckats få bort plåstret med hihi.