www.lanjelin.se

Så blev de av iaf ;-)

Posted on 22nd mars 2011 by admin in Vardagliga ting

Lång tid tog det men skam den som ger sig! Efter många hinder eller jag skulle nog vilja säga att det mycket berott på vädret, har helt enkelt vart alldelens för kallt för att fota. Visst kan man har varma batterier i fickorna och sånna saker men det är inte alls någon höjdare för kameran att ge sig ut i svinkalla kylan från-10 och uppåt.

Blev en tripp till Sundbyholm vidare till Kvicksund och sen Tumbo (gravhögarna) på vägen hem. Men till sist blev det lite in och ut ur bilen för de blåste så man kunde knappt stå stilla när man fotade pga vindbyarna.

Innan jag åkte i förmiddags så fick Inez feber så där ”hux flux” från ingen stans… Så jag tog tempen innan jag åkte och då hamnde den på 39,7,  A ringde mig efter en timme ovh de hade fortsatt stiga så ja nu har vi en mosig Skatt hemma. Hon har mest suttit i mitt knä sen jag kom hem med undantag för att vi gick upp och la oss i sängen för att läsa en bunt sagor under ett par timmar.

I övrigt så är väl allt som vanligt, har inte vart något speciellt den senaste veckan förutom data strul. Den har som vanligt börjat att vägra och starta… så dax att formatera om den OM A hittar sina dvdn till det ja… Där av väldigt fattigt innehåll i bloggen sista tiden!

Så nu känner man minst sagt paniken börja osa upp inom än! Först en jätteuppgift att göra till den där personliga coachen jag blivit skickad till genom arbetsförmedlingen och sen har spanskan börjat i måndags… Har beställt bok för 5 dagar sen som jag inte fått, betalade specialfrakt för att jag skulle få den i tid… men icke.

Ja, så läget är mindre trevligt ingen spanska bok och den första uppgiften ska lämnas in på fredag! Plus att jag ska till coachen på fredag hellst med uppgiften klar då… Hur det nu ska gå till också med en dator som inte startar…

Aja den får väl stå på sömnläge tills den smälter eller något, så den går att använda.

CarRaijTema V.12, 2011

Posted on 22nd mars 2011 by admin in CarRaitema

En blåsig nästan stormig fototur blev det idag. Ögonen rann, näsan rann och man såg nästan inte vad man fotade emellanåt men en trevlig dag blev det! Vi gjorde ett tappert försök att knalla omkring i Sundbyholm men till sist fick vi ge oss vika för vädrets makter och gå tillbaka till bilen. De kommande fotostoppen blev som i vintras när de var hemskt kallt, att man åkte en bit sen parkerade bilen och fort ut ta lite bilder och in i bilen igen ;-) .

Kände mig halvbedövad i hjärnan idag så kände att några bra bilder blev de ej. Såg inga motiv över huvud taget, ”motivseendet” var som bortblåst i stormen. Men tog någon bild här och där, har nog aldrig fotat så några bilder som idag.


Sundbyholm


Gravhögar i Tumbo


Sunbyholm/”Mälaris”