www.lanjelin.se

Fint väder & Överskolning

Posted on 9th maj 2011 by admin in Inez,Vardagliga ting,Vovvarna

Bäst och försöka njuta av vädret medan det går, snart är det 35 grader varmt, gassande sol och vindstilla som i en kokande kittel! Då vill man inte vara med länge, vidrigt!!

Var riktigt skönt i morse när man kunde gå ut och sätta sig på balkongen vid 7 med bara en tunn filt om benen, lung o ro, friskt och skönt tills gräsklippare marrodören kom i gång!
Det har nämligen en stor mani på att klippa gräs i denna förening. Man får alltid ett gott skratt när de regnat en hel vecka och det råkar bli lite uppehåll en förmiddag och då är de ute direkt med gräsklipparen och trycker ner gräset. 5 min efter de är ”klara” så har gräset rest sig upp och de är lika långt igen *asg*, snacka om pantskallar. Idag är gräset helt normalt men de skulle tydligen nötas iaf, brukar sluta med att gräset är så kort så det är bara jord de dammar upp på ojämna ställen. Aja det håller väl någon sysselsatt!

Kl.15 idag är det överskolnings samtal på dagis. Damen är ju så stor nu så att det är dag och byta avdelning… Till hösten blir det stora avdelningen från 3 år. Det bästa med detta dagis är att den avd hon går på nu jobbar ihop och är ihop varje dag så alla känner alla. Inez älskar den större avdelningen redan så lär inte bli några problem.

Mammas gamla farbror Ludde mår äntligen bättre! Igår var det stor förändring så tror inte han har märk-värt ont i örat med skadad/trasig trumhinna längre. Veterinären sa att det skulle läka fort när det gjorts öronspolning och det är rent och fint, vilket verkar stämma. Verkar också som att vi fått bort jäst svampen om man såg till resultaten på proverna de tog under senaste öronspolningen, håller alla tummar att man inte får tillbaka skiten nu. Men det lär bli Betnovat örondroppar en bra stund till tror jag.

Nehej kanske skulle ta och tänka på att stoppa något i magen denna dag och ta lite mediciner. Skulle verkligen behöva ringa vårdcentralen om nya recept men är så le på falska läkare och skit så drar mig ända in i det längsta men nu är alllllllt slut så bara ta sig i kragen!

Slut på slöandet och dax och sätta fart…