www.lanjelin.se

Sol, regn, sol, regn & sol och regn…

Posted on 16th maj 2011 by admin in Vardagliga ting

Ja inte kan det bestämma sig utan det hattar fram och tillbaka med regnskurar och solsken… Skönt att det kommer en massa regn iaf när man tänker på pollen skrället och säkert välbehövligt i naturen också.

En dålig dag med kroppen, nacken är det fart på som attans så mår mindre bra med det. Som vanligt de dagar man har mår risigt så går tiden så förbaskat fort hela tiden. Vet inte om det är för man vill vila och hoppas på att det ska bli bättre när medicinen börjar göra verkan eller vad det är. Tycker man inte hinner upp på morgonen innan de är dax och går ut med hundarna tex, ändå går jag upp runt 6.30.

Inez va inte alls på humör i morse, ville inte släppa pappa på dagis alls. Ändå somnade hon som en stock i går kväll vid 20.00 och sovit hela natten utan problem. Men men alla har vi ju våra dagar då man inte är på topp!

De blev väl förvånade på dagis att vi äntligen hittat ett par gummistövlar åt henne som A tog med idag, då vi kollat länge men alla vart alldeles försmå eller för stora. Nu hittade vi ett par med 1 cm till godo så det var bara att ta dem. Annars har jag hittat stövlar som var knappt en halv cm större än Inez fötter och har man gått upp en storlek (om det funnits) så har det vart 2 cm för stora i stället!

Kom precis på att jag glömt att ta medicinen så inte underligt att det man bli sämre i kroppen, suck. Blir och ta en dunderkur i dag och hoppas att det hjälper. Chansen är lite större då det är en helt annan medicin än den vanliga. Näe ska ta den så man inte blir helt däckad…

Under tiden jag skrivit har det hunnit med både sol och regnskur…. men avslutar med solsken… ;-)