www.lanjelin.se

Full dag

Posted on 18th maj 2011 by admin in Inez,Vardagliga ting

Idag har det gått runt hela dagen!

Började med Ludde till veterinären på förmiddagen på återbesök med öronen. Tack och lov såg allt jättebra ut så slapp göra någon mer öronspolning. Kan börja trappa ner med Betnovat så vi successivt tar bort den. Sen får man hålla alla tummarna att den förbenade Jästsvampen håller sig borta.

När vi åkte hem från Strömsholm så såg jag på håll när jag började närma mig Kvicksundsbron, hur de blinkade en massa blåljus. Ah okej nu har de tydligen hänt en olycka, men sen när jag kom närmre så såg jag alla polisbilarna och de va på tok för mycket poliser för det. Såg dessutom att alla bar någon form av K-pist. På sidan om stod en hel klunga poliser och framför mig stod en bil på var sida av vägen med poliser som bar vapen och stoppade upp trafiken en piketbuss stod på bron och stoppade upp på cykelbanan. Endast en klunga bilar i taget från Eskilstuna släpptes igenom. Stod länge och väl och väntade och rullade tummar innan vi fick åka igenom, vi som kom från Västerås hållet. Det var ett riktigt hav av poliser, vapen och blåljus.

När jag kom hem slängde jag mig på datorn för att kolla tidningarna och se om det stod något, för inte ett ljud på radion om något. Då visade det sig att det skett ett bankrån i flen vid 9.30 tiden och jag var på väg hem runt 11 snåret. Men om vanligt så fick de inte tag på någon utan nu är tydligen internationella insats strykan inkopplad… Fattar inte att poliser i detta land aldrig får tag på någon, hade det vart i USA hade de inte kommit en meter. Detta land måste vara ett paradis för tjuvar, då det verkar vara lätt att komma undan poliser.

Hur som helst så blev det till att försöka få ner ett par mackor när vi kom hem, gå ut med hundarna och sen iväg igen. Det var Tecken som stöd – kurs uppe på sjukhuset igen, näst sista ggn.

När vi vart där åkte mormor och jag för att hämta Inez och snacka om att inez inte kunde koppla ihop dagis med mormor. Mormor ropade på Inez och hon man såg hur hjärnan gick ”-att inte kunde det vara rätt att jag hör mormor här”… ”-Är det verkligen mormor jag hör?”. Sen när vi gick in på ”förgården” där se satt och grejjade i sandlådan då for hon upp som skjuten ur en kanon och sprang till mormor… *skrattar*.

Men oj va trött hon var ikväll… helt slut när vi kom hem så blev tidig läggdags. Hoppas verkligen hon är pigg i morgon bitti igen.

Nu försöka få igång min förbenade telefon igen! Bara hålla tummarna att den startar en gång till…