www.lanjelin.se

Läst ut

Posted on 29th december 2010 by admin in Böcker

Hon är världens mest kända sångerska.
Hon skapar myter om sitt eget liv.
Hon ändrar skepnad lika lätt som en kameleont

[bild & text ovan lånat från Bokus.com]

Det gick alldelens för fort känns det som. En mycket läsvärd bok om Madonna men som boken heter Livet med min syster Madonna, så är den skriven av hennes bror.

Vet inte hur jag ska skriva men den var bra skriven/berättad och intressant att få följa med på resan (så att säga). Det var skrivet på sådant sätt att man följde med på resan och inte ”läste en saga” som man ibland kan få uppfattningen av när böcker är skrivna på detta vis. Väldigt lätt läst, man vill inte lägga ifrån sig boken och har man väl gjort det så vill man bara fortsätta läsa… Fast jag kan ändå inte sätta fingret på bokens dragkraft…???

Jag är inget som hellst fan av Madonna som artist (aldrig varit intresserad av hennes musik el filmer), så varför jag läser boken har många frågat… Svar: ja vet inte? Anledningen jag kan komma på är nog för att min vännina R läst den och rekommenderade den, då jag lånat boken av henne. Sedan för att jag då och då gillar att testa och läsa böcker som jag själv förmodligen skulle valt bort att läsa. Har man tur så kan de va en ny öppning i den litterära världen.

Hon skapar myter om sitt eget liv & Hon ändrar skepnad lika lätt som en kameleont, ja det stämmer så klockrent som något kan stämma!! Inte lätt att vara bror, dansare, medarbetare m.m till henne alla ggr, inser man snart efter läst en bit i boken…

Klart läsvärd bok!

1 kommentar »

  1. Visst var den bra och väl värd att läsa. Jag är inte heller ett fan av Madonna, men boken är så välskriven så det är lätt att läsa. Sen är det alltid kul att få en inblick från annat håll än det tidningarna skriver.

    Kommentar by Raija — 2010/12/31 @ 08:34

Lämna en kommentar