www.lanjelin.se

Tester

Posted on 1st mars 2011 by admin in Vägen till framtiden,Vardagliga ting

Idag till testcenter på AF för att göra något sorts test som innehöll en massa små tester. Allt från rättstavning, läsförståelse, räkna en massa plus tal, siffer förståelse, motering av små teckniska pryla och en massa annat tjafs. Gick bra en stund men snart npg blev de synrubbningar så det gick inte alls. Tiden gick på varje test och jag såg noll, var bara en svart massa så får se vad det blir för resultat av det. Om de tolkar att man är dum i huvudet eller om de fattar att man inte kan se vad man ska göra.

Torsdag ska jag till Arbetspsykologen och prata om testerna… så visar sig vad den surkärringen har att förtälja. Hon var skitbra första ggn jag träffade henne, men sen bara för Inez var sjuk en gång ja skulle till henne och jag var tvungen att vabba en gång så har hon vart allmänt otrevlig efter det! Sur och tvär på telefon och dessutom slängt på luren i örat på mig 2 ggr, så den kärringen ska fan få stå till svars för det på torsdag! Jag har fan inte gjort henne något, så blir till att be om ursäkt för henne!

Blev för mor att hämta mig efter hon slutat jobbet så jag kunde låna hennes bil till stan, då min rishög står på verkstan än. Så har vart en del jojjande fram o tillbaka nu när man inte har någon bil.

Idag hade A sin lediga dag så Inez var hemma med honom, vilket var tur kom jag på i morse då jag insåg att man inte hade någon bilstol till henne för när jag lämnade bilen så tänkte/visste jag ju inte att den skulle vara kvar där. Planeringen var en felsökning och sen som de brukar vara boka in ny tid, men om de hade bilen kvar så gick de fortare då de har tillgång till den. Den kunde likväl stå där då man gärna inte kör vidare med en kammräm som kan sticka när som hellst  pga drevet, spännaren, ventil mm var helt kass. Får åka förbi och hämta stolen om bilen står kvar på fredag då jag måste ha en stol till Inez.

1 kommentar »

  1. Spännande med testet….ett sånt bad jag att få göra när jag var 25 år innan jag visste vad jag ville utbilda mig till.

    Kommentar by Raija — 2011/03/05 @ 10:04

Lämna en kommentar