www.lanjelin.se

Hemma med Inez

Posted on 4th mars 2011 by admin in Inez

Inez har hostat en massa inatt (fram mot morgonkvisten) så de fick bli hostmedicin… När hon väl somnade om så sov hon ända fram till efter 9. Så märktes direkt att hon inte är pigg denna dag.

När hon väl kom upp så hade hon feber 38 och den steg vart efter förmiddagen gick, så jag fick ringa och säga ifrån mitt jag skulle göra idag. Inez vart suuuuuuper besviken och jätteledsen när hon inte fick åka till mormor och morfar som hon inte gjort annat än pratat om…

Det har vart en seg dag för inez och vi har inte gjort mycket, hon har mest hängt i mitt knä och var inte ens intresserad av pappa när han kom hem. Blev en tidig nattning för Inez då hon var rätt utslagen fram mot kvällen.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar