www.lanjelin.se

CarRaijTema V.12, 2011

Posted on 22nd mars 2011 by admin in CarRaitema

En blåsig nästan stormig fototur blev det idag. Ögonen rann, näsan rann och man såg nästan inte vad man fotade emellanåt men en trevlig dag blev det! Vi gjorde ett tappert försök att knalla omkring i Sundbyholm men till sist fick vi ge oss vika för vädrets makter och gå tillbaka till bilen. De kommande fotostoppen blev som i vintras när de var hemskt kallt, att man åkte en bit sen parkerade bilen och fort ut ta lite bilder och in i bilen igen ;-) .

Kände mig halvbedövad i hjärnan idag så kände att några bra bilder blev de ej. Såg inga motiv över huvud taget, ”motivseendet” var som bortblåst i stormen. Men tog någon bild här och där, har nog aldrig fotat så några bilder som idag.


Sundbyholm


Gravhögar i Tumbo


Sunbyholm/”Mälaris”

1 kommentar »

  1. Första bilden blev kanon. Jag fick inte till det med det där ankaret. Sen tänkte jag också välja en av gravhögarna, men valde annat istället + båda lyckades pricka in isen i vattnet…:-)

    Kommentar by Raija — 2011/03/22 @ 09:28

Lämna en kommentar