www.lanjelin.se

Ännu en dag med sol & blåst :-)

Posted on 23rd mars 2011 by admin in Inez,Vardagliga ting

…vilket bådar gött för snösmältningen eller ska man säga is smältningen?!

Idag är lilldamen hemma från dagis med sin feber. Är iaf bättre idag 38.7 utan något febernedsättande vilket är skönt, har ju sjunkigt men en grad iaf! Natten har var si och så med då hon vaknade kl.1.45 av magont som inte ville släppa på en bra stund. Hon var riktigt varm också så fick lite Ipren direkt hon vaknade och till sist somnade hon om kl.4.15 i morse och sov till kl.9.

Var ”idioter” ute och körde som svin här i natt också och hon är livrädd för de där. De har kört omkring här så länge vi bott här och hon vart rädd för dem redan som liten. Det var nog också en bidragande orsak att hon inte somnade om, då hon frågade jag vet inte hur många ggr om vart ”idioterna” var. Hon måste också försäkra sig om 100gr att de inte kommer och tar hennes nappar, hundarna, henne själv, mamma, pappa eller morfar & mormor…

De kom och körde idag igen rätt nyligen så nu har hon panik och inte vill följa med ut med hundarna, uppvarvad som tusan. De kommer fram så fort våren kommer och håller på tills vintern kommer då försvinner de.

Annars en seg dag med huvudvärk och en kropp som inte vill räta på sig denna dag verkar det som, inga värktabletter hjälpte denna dag. Men blir och försöka fixa lite ändå. Skulle verkligen behövt rasta fido då golven är hemska denna tiden på åren då hundarna drar in alla puder/damm/fin sand som blir av gruset som ligger på gator o trottoarer nu. Dammsuger aldrig annars för de pajjar rygger tooootalt så sitter här och undrar om de är värt att bli helt deck eller om de ska få se ut som de gör?! Får nog välja astma idag i stället och använda mig av sopborsten som dammar upp mycket men en del försvinner iaf.

Ser ut som vi blir utan TV igen, då denna tv också håller på att ge upp nu tror jag. Satt igång tvn i morse för att kolla nyhetsmorgon men då hade hela bilden plötsligt fått en ”midja”. Mitt på bilden (vågrät) så dras bilden ihop. Iofs så var tvn ”gammal” (5-6år)  innan vi tog över den, då vår förra pajjade. Så visar sig hur länge den här håller för sen blir de slut i rutan för en bra stund.

Inez somnade på soffan nyss vid 14 så hon får sova tills hon vaknar, då hon var riktigt sliten efter natten. Så ska sätta igång me lite medans damen sover för när hon vaknar är de bara gos och sitta iknä som gäller.

1 kommentar »

  1. Fin bild av den vissnande tulpanen.

    Och visst är det tråkigt när den ena grejen efter den andra går sönder. Så hade vi i slutet av året då först kaffebryggaren sa ifrån, sen tvättmaskinen i källaren och sist dammsugaren. Hoppas det var något tillfälligt med TV:n och att den kryade på sig sen.

    Kommentar by Raija — 2011/03/23 @ 03:48

Lämna en kommentar