www.lanjelin.se

Aprilväder!

Posted on 2nd maj 2011 by admin in Vardagliga ting

Riktigt aprilväder idag med kall blåst och regn i form av småspik!

Var över till grannen på en fika och när jag skulle gå dit och kliva ut genom dörren så höll ja i den lite extra pga halvstormen vilket resulterade i att jag också flög ut på trappen. Näe jag gick hem regnade det småspik *s*… Urk, till och med jag önskar lite värme nu.

Sitter här och fundilulerar på om jag ska chansa (på att maskinen håller) och köra en tvättmaskin med tvätt till, eller… Ett lager har skurit eller är på väg, när man snurrar på trumman så nästan skrapar ordentligt det i den, för att inte tala om hur den låter vi cetrifugering!! De konstiga är att sista tvätten jag tvättade var maskinen normal och inga missljud. Dagen efter lät det som sju svåra år! Aja får se om man kan komma åt lagret lätt eller om det är väldigt mycket som måste bort, pappa sa att han skulle hjälpa oss att kolla det. Får bara hoppas det går att kolla på det snart, annars blir det och leka mekaniker själv (utgången av det är ju rätt oviss :-) ).

Tvätthögen växer ju extreeeemt fort! Mamma har ju erbjudit sig att tvätta MEN så förkyld som hon är vill man inte ens tänka på att åka dit, ännu mindre lämna en massa tvätt att slita med om man är sjuk! Min plan var att jag själv kunnat åka dit och tvätta så slipper hon åtminstode slita med min tvätt mer än nödvändigt, men det känns inge lockade just nu…

Får se om hon orkar följa med/ eller får följa med *s* teckenspråkskursen i morgon!? Måste träna lite med A och se om han lärt sig tecknen… Konstigt nog fastnade det vääldigt lätt för mig. Men Inez tittar mest på mig och undrar om jag är lite ”pucko” som ”viftar” med händerna när jag pratar med henne. Det är iaf inget som hon just nu tänker bry sig om att försöka lära sig, har vi alla märkt, tom förskolan säger att hon tooootalt dissar det! Ända ggn hon vart liiite intresserad är när vi sjöng sånger och tecknade samtidigt, då vaknade hon till för att alla sjöng (uppe på kursen, sist vi var där).

Nee nu plocka lite hemma, fixa lite användaruppg så ja kan lägga ut mors nya hemsida, så vi kan få något form av liv i den igen!

Ha dé och blås inte bort i stormbyarna!

1 kommentar »

  1. Låter som en bra idé att få liv i din mammas hemsida, för jag kikar in där då och då och inget händer….:-)….men nu kanske det gör det.
    Oj, inte kul med trasig tvättmaskin. Vi har som tur är två, så den ena går att använda när den andra brakar ihop. Hoppas ni får ordning på den.

    Kommentar by Raija — 2011/05/02 @ 10:44

Lämna en kommentar