www.lanjelin.se

Ludde har ont!

Posted on 6th maj 2011 by admin in Vardagliga ting,Vovvarna

Mammas gamla farbror har ont som bara attans i sina stackars öron!

Han liksom andra hundar här hemma har haft en massa kli i öronen. När de ändå skulle ta bort knölen han hade och han skulle sövas, så fick de också de titta ner i hans öron ordentligt. Då visade det sig att han var röd och väldigt irriterad i båda öronen, pga envis jästsvamp som vi hållt på och behandlat för länge nu.

Så de blev öronspolning då och sen efter 2 veckor, dvs i onsdags så var vi på återbesök och de blev ännu en öronspolning *suck*. De visade sig att den ena trumhinnan var skadad.. Så det är inte konstigt om stackarn har riktigt riktigt ont, han ligger och gnyr o låter… trots Rimadyl. Men vetrinären som ringde idag sa att det bör bli bättre i helgen för det skulle läka fort i örat sa hon.

Proverna vetrinären ringde om var bra så nu hoppas jag verkligen att det INTE blir någon mer öronspolning för gammelfarbrorn. Nu blir de att fortsätta med Betnovat ett par veckor till och sen en massa öronrengöring.

1 kommentar »

  1. Aj då….stackars Ludde….hoppas det ger sig snabbt så han blir pigg igen.

    Kommentar by Raija — 2011/05/07 @ 09:52

Lämna en kommentar