www.lanjelin.se

Jag har fortfarande ont…

Posted on 6th maj 2011 by admin in Vardagliga ting

I onsdags när mor och jag hade vart på Strömsholm på återbesöket med Ludde och de konstaterade att de skulle spola öronen en gång till… Så tänkte vi att vi åkter bort en sväng till Åsby Växthus när vi ändå är i knutarna.

Det skulle vi tydligen inte gjort… jag lyckades halka på ett snorhalt golv (blankt betong golv som de läkt ut vatten ur en bassäng). De hade tydligen stängt av bassängen pga att den läkte och de blev blött på golvet, men torka det eller se till att de blev blött behövde man tydligen inte göra.

Halkade ordentligt och fick handen/armen på konstigt sätt så min handled kändes som den skulle gå av och knät är svullet, blått och fint ännu. Ja det känns i hela kroppen så det har väl inte vart allt för mycket acction här på ett par dagar.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar