www.lanjelin.se

Gungat i massor!

Posted on 15th maj 2011 by admin in Inez,Vardagliga ting

Dagen började med regn o mulet men sen kom faktiskt solen fram trots moln, men nu sen kväll kom det en rejäl skur igen.

Har tvättat en del idag och skördetröskan med 100 db ljudnivå överlevde iaf dessa 3 omgångar idag… Körde diskmaskinen samtidigt och den tjuter och gnisslar ikapp med tvättmaskinen *s*. Känns som vi har ut om ordentligt bra prylar just nu!! Tvn har fått ännu mer midja så ja, undrar vad som packar ihop först!? Har funderat på om man skulle starta en gissningstävling och se vem som har rätt till sist *hehe*. Lika spännande varje dag och se vad som överlever dagen…

Frös in rabarberpajen idag, återstår och se hur den blir när man tinar upp den och det bara blir gegga eller om den kommer gå att äta?! Till och med jag tyckte den blev god iaf, så då måste det va ett jävla bra recept då ja inte alls gillar fruktpajer vanligtvis. Har lagt upp receptet här på bloggen, så jag  också kan hitta receptet igen när man ska göra den nästa gång ;-) .

Hela familjen åkte till Inez dagis idag så damen skulle få gunga och grejja lite och hon blev överlycklig. Det blev gunga säkert minst en timme och sen lite annat med, vi hittade en grej lite likt en gungbräda men det var 2 rejäla dunder fjädrar i mitten av den och den gungade vi alla på och inez as-garvade så hon knappt kunde andas till sist. Det blev nästan 2 timmar och de kändes som en 15 min innan vi begav oss hem över då molnen hotade lite för mycket. Stannade på konsum och Inez blev kissnödig… men tjejen i kassan var supersnäll och lät oss låna deras personal toalett på lagret!!!!! Utan det så hade det blivit blött, för vi hade aldrig hunnit hem…

Inez fingrar är rätt okej efter hon brände sig, hon har inte ont i dem iaf men blåsor fick hon på alla 4 fingrarna. Konstigt nog har hon inte brytt sig om blåsorna…

Luddes öron hoppas jag är bra, han reagerar iaf inte på dem och kliar sig inte heller. Är ett jäkla kämpande med öronrengöringen som han VÄGRAR göra. Han måste stå för man ska ha i rengöring så att det ”bildar en lite sjö i örat” som de står på hemgångsråden och då kan han ju inte ligga ner. Så ett jävla slitande med att få i det där i öronen, han vägrar hålla upp huvudet och sen skakar han hela tiden på huvudet. A måste hålla honom hela tiden, går inte och göra det själv, Ludde är värre än när han var i trots åldern!
Får hoppas allt är bra på onsdag när vi ska på återbesök till veterinären igen, har inte någon lust för ytterligare en öronspolning!

 

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar