www.lanjelin.se

Foppa & Gummistövlar

Posted on 14th maj 2011 by admin in Inez

Idag blev det besök på ny öppnandet av Djurmagasinet då vi åkte ner för att kolla lite och hälsa på Magnus och Gunnar som skulle komma dit. Det var riktigt stort och stort sortiment, bara hoppas det kommer gå runt för tjejen som startade detta. En bra butik att kunna handla djurtillbehör i om det fortsätter så bra som det verkade vara nu.

Efter det besöket gick vi till Skokanonen och kollade på stövlar till Inez men näe, betala det dubbla för något man kan köpa billigare på flera andra butiker, då får det va. För att inte tala om vad de skulle ha för en par simpla Foppa tofflor…. Blev ett besök till den där kläd Outletten vägg i vägg, där blev det Foppatofflor. Tittade lite på kläder till inez men det finns inga bra barnkläder alls där tycker jag.

Till sist blev det stan, Dieceman och Kapp Ahl som vanligt. Hittade till sist ett par gummistövlar till inez, som egentligen är lite små då de helst ska va 1,5 cm till godo när man mäter. Men inez ligger mitt emellan 2 storlekar nu så omöjligt och hitta skor och sånt till henne eftersom inte halvstorlekar. Hov lär väl växa ur dessa fort men kan inte ta allt för stora heller så de står kvar när hon går ett steg.

Hittade en fin gul sommarklänning med tights till och sen lite militärgrön aktiga sköna mjukbyxor och en söt blus till nere på KapAhl.

Måste börja handla upp en ny sommargarderob då hon växt ur de mesta. Byxor har hon nog bara 1 par hon kan ha i sommar just nu, sen måste en inventering av tights och sånt göras. Lika med tshirts och klänningar, dax för en inventering då hon växer ur allt på längden.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar