www.lanjelin.se

Vet inte vart dagarna tagit vägen

Posted on 24th maj 2011 by admin in Inez,Vardagliga ting

Uj vad dagarna gått fort eller beror det på att man vart lite halv borta pga all värk man haft på sistone, känt mig som en zombie… Vette tusan vad jag gjort de sista dagarna mer än i fredags då vi vart hos morfar och mormor som vanligt… Inez måste ju få sin konstanta fredagsdos annars blir det kris…

Vädret vet man iaf… mest storm, mulet och lite sol… är väl sammanfattning av vädret de senaste dagarna. Lyckades plantera lite av mina frön i söndags som jag köpte för ett tag sen. Sådde 2 rader salladslök och en rad sallad… mest ett test och se om det blir något. Skulle behövt snickra ihop någon form av låda att ha på altanen som är lite större så man fick plats med något, sallad är ju svårt då det tar väldigt stor plats.

Tom i huvudet är man iaf,suttit en bra stund och tänkte…. Helt blankt kommer inte ihåg vad jag gjort de senaste dagarna, helt otroligt!

Just jag dagen började med strömavbrott i 1 timme och 30 min… Blev så snopen då jag och inez hade en slö morgon, hon satt i sängen och lekte med lite nallar och prylar medans jag låg och kollade på nyhetsmorgon. Sen 7.45 schwoop så vart det svart i rutan och första tanken var att hon kom emot fjärrkontrollen så tvn stängdes av. Kollade väckarklockan och såg att den också var svart, då förstod jag att det var strömmen som rök. Konstigt nog så hade de inte strömavbrott en liten bit här i från… mysko… det hade där emot blinkat i lampor och sånt.

Resten av dagen har det vart lugn, Inez sliten som vanligt på tisdagar. Hon sov i 2 timmar men det märktes inte efter hon vaknat. Var ju inte det roligaste vädret idag så blev inte mycket ute aktiviteter.  Vi bakade en sockerkaka och Inez blev överlycklig, hon knäckte (mosade) ägg och hade i socker, mjöl och allt. För sen på em så blev det ett besök hos grannen på fika och lite ”skitsnack”, så vi tog med sockerkaka och bullar dit. Inez blev lycklig när hon fick se alla böcker de hade i en låda, hon började och botanisera direkt! Första hon plockade upp var 2 Max böcker som alla pratar så mycket om, hon blev stormförtjust i de 2 och fick låna dem.

Gick in på Bokus när jag kom hem för att kolla om de hade Max serien och det hade dom. Dessutom så sålde det ut alla de böckerna för 2 för 75kr i stället för 49kr styck så passade på att beställa dem (var ett gäng!), hoppas vi får dem på måndag nästa vecka.

Nehej kanske dax och tänka på sängen. Imorgon till arbetsförmedlingen och en käring som är expert på att fråga de mest idiotiska sjuka frågor man kan komma så så det alltid slutar med att jag blir pissirriterad! Blir irriterad bara jag ser henne… Helt värdelöst att gå där, får inte ut ett skit mer än att det odlar en massa ilska! Behöver inte gå där enligt min handläggare om jag inte får ut något av det så ska väl tala om för henne att de ända hon gör är att odla ilska så jag inte tänker fortsätta gå där.

 

 

 

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar