www.lanjelin.se

Grattis Mormor!

Posted on 23rd december 2011 by admin in Det ska vi FIRA!,Vardagliga ting

 

Åkte ut till mormor och morfar runt 14 taget…  Hade planerat att Inez kunnat vara där en stund medans jag tog en sväng förbi stan för att hämta mina glasögon. MEN MEN MEN de var ju kaos i stan så de slutade med att jag hoppade över det. Får bli på någon mellandag, då de kanske inte är riktigt lika mycket som just dagen före julafton.

Inez febrig, hostig, ont i halsen och dåligt med röst… På minner exakt om det som jag åkte på i november! Men hon var glad och busade lite och sa BÖÖÖÖÖ och skulle skrämmas och grejjade en stun. Men vi åkte hem vid 18 redan då jag hade mina misstankar om att det snart skulle gå åt andra hållet och hon blir helt slut. Så mormor och morfars julskinka blev räddad i år, ingen provsmak denna uppesittar kväll som vi brukar ha.

Fika med kaffetårta blev det och Inez smaskade i sig en bit trots de vart dåligt med ätande sen i tisdags då hon blev sjuk. Lika dant när jag gjorde tårtan i går så var de någon som skrapade ur bunken och smaskade. Hon älskar den smeten.

Hur som hellst så dröjde det inte länge innan det blev sängen för gumman, redan 19.15 sov hon. Hann knappt få i henne hostmedicin och alvedon innan hon sov som en stock!

Nu antar jag att sängen väntar… blir nog upp skapligt i morrn och koka lite risgrynsgröt. Måste ju ha de klassiska Julaftonsfrukosten risgrynsgröt med skinkmacka!

Natti Alla

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar