www.lanjelin.se

Oj va vattnet rinner fort…

Posted on 16th januari 2012 by admin in Vardagliga ting

under broarna just nu…

Blir inte mycket tid till blogga som vanligt känns de som! 2012:s första inlägg om man räknar bort nyårsafton.

Har faktiskt uppnått lite av mina personliga nyårslöften, sånna som förhoppningsvis ska göra att man kan må lite bättre och få ut lite mer av livet som man inte känner man har för att det har vart för inrutat pga värk och dåligt mående!

Ska ta och ta tag i lite saker som man pysslade med innan olyckan hände och som dog med den, som nu vart dött i 10 år! Lite skoj man träffat på en person med samma intresse så hoppas kunna göra något av det den dagen man lär känna varann bättre. Fast till och börja med får de bli en mail och lite msn.

Har blivit lite bakslag en vecka nu efter jag var på nya vårdcentralen och fick hela kittet av mediciner omrumstrerade och omorganiserade. Det togs bort medicin samtidigt som jag fick en ny… Hugha… den har gjort att man mått där efter sen i torsdags när jag började med den.

AF går de så där med, deprimerande hur de sköter sig och hur de behandlar folk! Otroligt att de tror de kan jobba med personer när de inte ens läser vad som hänt tidigare eller deras egna utredning de gjort på än, så de vet något! Undrar varför vi skattebetalare ska behöva betala en massa pengar för något de sen inte använder sig av!? Men men det är väl som vanligt tyvärr.

Denna helg har gått i ”Städa ut julen” tema. Allt är klart utom dukar och gardiner som ska bytas ut. Men måste ha lite hjälp att släpa ner strykbrädan, den får jag inte ner själv. A jobbar hela helgen pga sjukdom som vanligt på den arbetsplatsen. Var hans lediga helg egentligen, men de va kaos och eftersom inga extrajobbare ställer upp så måste ordinarie personal jobba dygnet runt.

Nej nu slutsvamlat och dax för att sätta igång en maskin tvätt med Inez kläder. Finns en massa och tvätta nu så de är fram med vanisch och fixa fläckarna innan de åker i maskinen.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar