www.lanjelin.se

Många prover

Posted on 17th januari 2012 by admin in Vardagliga ting,Vovvarna

Idag har jag och mor rännnit fram och tillbaka till djursjukhuset för att kolla upp lite med en vovve. Så de vart många prover som skulle tas vid olika tidpunkter. Så första pausen blev hem och rasta hundar och äta lite lunch innan vi åkte tillbaka igen för nytt prov. Sista timmarna  fick de bli en sväng i Åsby och Hallstahammar för lite tidsfördriv innan de var dax för ett sista prov.

Så ja denna dag gjorde vi inte så mycket mer än just detta. När jag kom hem så var de en trött Inez som bara tjatat om mamma hela dagen. Kvällen var ”räddad” från att göra något hemma då Inez självklart ville bara leka och grejja med mamma nu när man kommit hem.

Fick iaf igång diskmaskinen som började låta mer än jäkligt efter 2 timmars körning, var 45 min kvar och först undrade jag var det var som hände ute på gatan. Tänkte för mig att de va ett jäkla liv ute på vägen?! Men när ja kom ut i köket för att kolla ut genom fönstret så var det diskmaskinen som lät! Wiiiiieeee 6 månader gammal så blir och ringa om den och hoppas de kommer och lagar den inom kort…

Sen skulle jag ordna en del på datorn va de tänkt på kvällen men allt gick bara åt skogen så la ner hela kittet och drog på mig hörlurna och talbok, la mig på soffan och lät natta inta position så att säga.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar