www.lanjelin.se

Tänk om man fungerade

Posted on 18th januari 2012 by admin in Vardagliga ting

Ja tänk om man fungerade lite normalt och hade lite ordning på vardagen men icke. Hinner inte med ett skit av de jag vill då man är dålig hela förmiddagen, sen när kroppen kvicknar till fram mot 13 och är som bäst mellan 14-16 ja då är tiden väldigt kort att hinna med saker. De börjas dessutom bli dax för matlagning och sånt inför kvällen. Sen i slut ändad blir man helt stressad av att man inte hinner med det man skulle behöva. Lägg ner kraven får jag ständigt höra… Ja visst så man också se det när man inte lever med detta.

Lägga ner kraven kan man göra om man håller på med en massa i livet. Men när man kommit till den nivån då det hänger på att bara göra de absolut nödvändigaste sysslorna som tvätta, ta köket och laga mat. Då finns det inte så mycket att lägga ner längre. Men att få någon att inse det är lögn i helvette.

Här inne har man inte en chans att hinna skriva något och på sisitonde har man bara kännt sig blockerad och inte kunnat skriva heller. Sen har nya medicinen plus omläggning av resten av medicinerna gjort är helt kockobäng känns de som. Kommer på mer och  mer som jag tror är biverkningar. Började med trötthet att ja somnade men de försvann efter 2-3 dagar. Sen kom man in i den bekanta akvarie stadiet där man inte känner sig delaktig i ”nuet” utan man är i ngn dimma. Muntorrhet är ju vanligt på alla mediciner så de är ja inte överraskad av. Funlighet däremot… man är jätte fumlig på så sätt när man ska ta i saker, lyfta saker och gå. Snubblar på allt böjligt och känns som man inte har kontroll på va man går, tappar saker och klantar mig.

Idag har jag iaf haft trevligt  besök i form av grannen som kom över på en ”Snabbfika” på 3 timmar ;-) . Fick fina blommor av henne också, hon är alltid omtänksam om alla hon känner. Hjälper, muntrar upp och finns till en riktig pärla för många tror jag.

Hon kom samtidigt som Sevicekillen kom och servade vår fläkt/ventilation. Jösses amalia så mycket skit som de var i dem ändå har jag gjort rent efter instruktionsboken. Men de visade ju sig att man ska plocka ut en massa och göra rent som inte står i den boken, för de va på baksidan allt skit satt i alla filter, vilket jag också trott för de borde logiskt va så. Men inte har jag tordats plocka isär de där när det inte ens står att man ska göra så. Iaf inte med våran dåliga ventilation här hemma som inte funkar 100%. Tänker inte riskera att ställa till det mera.

Ne nu dax och hänga lite tvätt och köra igång nästa maskin….

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar