www.lanjelin.se

GRATTIS INEZ på 4års dagen!

Posted on 30th januari 2012 by admin in Det ska vi FIRA!,Inez

Idag fyller våran Skatt hela 4 år! OJOJ vad tiden går fort… Än så länge är hon vår gullunge, hur länge hon nu vill vara det. Hon älskar och pussas, kramas och mysas, man får passa på att njuta av det så länge hon vill det innan det blir ”pinsamt”.

Hade kalas igår för henne då det känns enklare på en söndag än att ha det på en arbetardag då hon är helt genomtrött när hon kommer hem från dagis. Så morfar & mormor och hela familjen Room (bror med fam) kom för att fika och fira lilla damen.

Inez hade gått hela dagen och väntat för hon visste morfar & mormor skulle komma och sen var hon lite sugen på sin tårta hon valt helt själv. De blev en kaffetårta, hmmm jo hon gillar kaffe som sagt! Självklart så sörjde jag inte över det. Så vi gjorde den i lördags och sen i går morse gjorde vi en kladdkaka till dem som inte ville ha kaffetårta. Sen blev de bullar, kakor och chokladbollar.

Hon vart överlycklig över sina presenter fast det inte var en enda leksak, då de inte finns något att köpa till henne för hon är bara intresserad av 2 olika saker en är sina dockor och dock kläder som hon har så vi kan försörja ett dagis, andra saken är att laga mat och det fick hon i julklapp, stekpanna, micro och matgrejjor. Men hon är ju tokig i kläder så hon sörjer inte över det.

Hon fick en rosa hjälm av Fam. room… efter alla åkt hem så tog hon hjälmen och släppte den inte. Den skulle med upp till sängen när hon skulle sova så den kom hon i högsta hugg med i morse när hon kom ner. Sen fick hon en jättefin jacka av av Fam. Andersson (faster och Perkka), den hade hon på sig igår kväll och de första hon tog på sig i morse när hon kom ner…

Under kvällen så fick Chippen vara manikäng av de nya kläderna som vanligt. Han är van att bli på klädd diverse jackor, mössor, vantar och annat. Så han satt snällt där och fick prova hjälm och jacka, första omgången och efter det fleecejacka och luvjacka.

Till dagis vart de jackan idag självklart och ingen overall, plus hjälmen, snuttefilten va inte intressant i morse alls som hon i vanliga fall vill gosa med på vägen till dagis.

Personalen sa att de skulle passa på att åka stjärtlapp idag nu när hon hade en hjälm. I torsdags då de grejjade på dagis så fick hon åka på stjärten bara för hon inte hade ngn hjälm. Vi hade ju aldrig trott att hon skulle åka åka något sånt på dagis då hon vägrar att åka det hemma också. Men de hade haft sin pedagog där i torsdags och hon hade klurat ut hur de skulle få med henne på att åka med dem och till sist så gick det!! Så nu hoppas jag det satt i tills idag så hon kan använda sin nya snygga rosa hjälm!

Stolt Inez som har modevisning med nya jackan!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar