www.lanjelin.se

Utflykt med Dagis!

Posted on 20th januari 2012 by admin in Inez

Idag så gjorde Yvonne (personal) utflykt med Inez till Ridstallet här på byn. Där hade de både hund, katt, kaniner, små ponnyn som inte är större än knähöjd och sen stora hästar av olika slag.

Inez ville dock inte gå ur vagnen när de kom dit, hon blev lite ledsen så Yvonne satte sig ner och pratade lite med henne och kramades en stund och sen var allt bra igen. De började med att hälsa på en hund som hette Elvis och sen låg de en katt och jäste inne i stallet som de också hälsade och klappade (hon älskar ju missar), efter det så släppte spänningen lite och hon började tina upp lite.

Sen gick de vidare till kaninerna och det tyckte tydligen Inez var jättemysigt! Jag vet hur hon gillar att titta på sånna när man är på djuraffären… Efter det gick de in till de större hästarna men nja de tyckte inte hon var så jätteskoj, hon ville inte klappa utan tittade bara på när Yvonne klappade hästen.

Istället gick de ut till de små hästarna och de blev insläppta i hagen till dem. De var söta tyckte Inez och hon klappade dem och gav dem knäckebröd, morötter och äpple som de hade med sig. Nu verkade hon tina upp rätt bra och de var länge inne hos de små hästarna innan de begav sig tillbaka in i stallet till de större hästarna.

Då ville Inez iaf hålla i repet som gick till grimman, hon hade vart riktigt stolt sa Yvonne. Hon gav även denna häst lite gotta som de hade.

Till sist så blev de bjudna på fika, inne på föreståndarens kontor. Inez hade tyckt de va riktigt mysigt och druckit ett glas mjölk.

Yvonne tyckte detta fungerade väldigt positivt på Inez så nu ska de dit igen den 3 mars. Det känns ju kanon bra, för damen behöver komma ut och göra saker utan mamma och pappa också. Det verkar ha gett resultat med allt jobb som de lagt ner på dagis, för hon har verkligen vuxit i sig själv.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar